Επαγγελματικά Τμήματα

Επαγγελματικά Τμήματα

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ISTD

Η Imperial Society of Teachers Dancing ιδρύθηκε το 1904 και εδρεύει στη Μεγάλη Βρετανία (Λονδίνο). Είναι ο μοναδικός οργανισμός που καλύπτει όλο το φάσμα εξετάσεων χορού σε παγκόσμια κλίμακα.

Επίσης κατέχει την πιο εξειδικευμένη πλατφόρμα εξετάσεων στο Μοντέρνο Χορό (Modern Theate), παρέχοντας ερασιτεχνικά και επαγγελματικά διπλώματα διεθνώς αναγνωρισμένα. To σύστημα προετοιμασίας για αυτές τις εξετάσεις, εξοικειώνει τον Μοντέρνο Χορευτή με την ποικιλομορφία των style που πρέπει να υποστηρίξει (Σύγχρονο, Jazz, Lyrical Jazz, Blues, Musical, κ.α) και τον εκπαιδεύει σφαιρικά.

Η σχολή επιπροσθέτως συμπεριλαμβάνει στο πρόγραμμα σπουδών των επαγγελματικών τμημάτων και όλα τα μαθήματα του Φυτωρίου, ώστε να καταρτίσει πλήρως τον ανερχόμενο επαγγελματία και να τον εξοπλίσει με τα καλύτερα εφόδια ώστε να έχει μια επιτυχημένη πορεία στη “σύγχρονη βιομηχανία του Χορού”.

VOCATIONAL SYLLABUS ISTD

14 ετών και άνω

Intermediate, Advanced 1, Advanced 2

Με τα παραπάνω διπλώματα ο χορευτής καταρτίζεται επαγγελματικά στο μέγιστο επίπεδο Advanced 2 και μπορεί να αποδώσει σωματικά σε εξαιρετικό επίπεδο τεχνικής και ποιοτήτων.

big_img
img_small

DIPLOMA IN DANCE INSTRUCTION & EDUCATION

18 ετών και άνω
Πρόκειται για πιστοποιημένο δίπλωμα διδασκαλίας χορού. Ο υποψήφιος εκπαιδεύεται στον εξειδικευμένο τύπο μαθήματος που απαιτεί κάθε ηλικία. Κάνει πρακτική, παρακολουθεί μαθήματα ανατομίας και ψυχολογίας από εξειδικευμένα βιβλία πιστοποιημένου φορέα και μαζί με το δίπλωμά του αποκτά την επιπλέον δυνατότητα να προετοιμάζει και να δηλώνει χορευτές στις εξετάσεις ISTD.

Περισσότερες πληροφορίες στην ιστοσελίδα www.istd.org

error: Content is protected !!