Εξειδικευμένα Τμήματα

Εξειδικευμένα Τμήματα

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ

Μέσα από τον αγωνιστικό χορό τα παιδιά θέτουν περεταίρω στόχους, μαθαίνουν να διαχειρίζονται το άγχος τους, τη νίκη αλλά και την ήττα και να στηρίζουν το “Ευ Αγωνίζεσθαι”.

Τα αγωνιστικά τμήματα απευθύνονται σε όλες τις ηλικιακές ομάδες και η προπόνηση σε αυτά είναι πολυμορφική και πιο εντατική (4 έως 6 φορές την εβδομάδα), έτσι ώστε τα παιδιά να μπορούν να ανταπεξέλθουν στις απαιτήσεις των προγραμμάτων και στον ανταγωνισμό.

Τα υποχρεωτικά μαθήματα στις αγωνιστικές ομάδες είναι τα τμήματα: Τεχνικής Σύγχρονου Χορού, Ευλυγισίας & Ενδυνάμωσης, Ακροβατικής και Αγωνιστικής Χορογραφίας.

Η συμμετοχή σε αγώνες γίνεται σε ομαδικό επίπεδο, σε ζευγάρια και σε ατομικό επίπεδο.

Η σχολή συμμετέχει σε τοπικούς, Πανελλήνιους και Διεθνείς αγώνες Χορού, σε Φεστιβάλ, καθώς και σε αγώνες Γενικής Γυμναστικής (πολυμελείς χοροακροβατικές ομάδες, όπως είναι το Cosmogym).

   • JUVENILES 8-11 ετών
   • JUNIORS 12-15 ετών
   • YOUTH 16-18 ετών
   • ADULTS 18+
   • ΑΓΩΝΕΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ όλο το εύρος ηλικιών

ΦΥΤΩΡΙΟ

Το φυτώριο απευθύνεται σε μαθητές που θέλουν να ακολουθήσουν το χορό επαγγελματικά ή να τον μελετήσουν σε βάθος με στόχο την εξειδίκευση στον τομέα του Σύγχρονου και Ακροβατικού Χορού.
big_img

Απαιτείται καθημερινή παρακολούθηση εξειδικευμένων τμημάτων και η ένταξη των μαθητών στο φυτώριο πραγματοποιείται ΜΟΝΟ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ στην αρχή κάθε έτους, εφόσον έχουν συμπληρώσει το 9ο έτος της ηλικίας τους.

Στη σχολή λειτουργεί το παιδικό φυτώριο 9-14 ετών και το προεπαγγελματικό φυτώριο 14+ ετών. Τα υποχρεωτικά μαθήματα είναι: Σύγχρονος Χορός, Τεχνική Μοντέρνου Χορού, Ακροβατικά Εδάφους, Εναέρια Ακροβατικά, Ευλυγισία και Ενδυνάμωση, Αυτοσχεδιασμός&Χορογραφία, Τεχνική Κλασικού Μπαλέτου, Αγωνιστική Χορογραφία και Στοιχεία Θεάτρου.

Οι μαθητές του προεπαγγελματικού φυτωρίου στο τέλος του έτους υποβάλλονται σε εξετάσεις της Imperial Society of Teachers Dancing για επαγγελματικά ( Vocational ) διπλώματα.

Όλοι οι μαθητές του φυτωρίου λαμβάνουν μέρος στην τελική παράσταση του έτους, ως αναπόσπαστο κομμάτι της εκπαίδευσής τους. Επίσης θεωρείται ιδιαίτερα σημαντική η συμμετοχή τους σε διεθνή σεμινάρια.

error: Content is protected !!