Η σχολή μας

Η σχολή μας

Η σχολή έχει ένα ιδιαίτερο προφίλ, αφού δε θυμίζει μία κλασική σχολή χορού.

Ως παιδιά που ζήσαμε την αλλαγή του αιώνα, αλλά και της χιλιετίας αποφασίσαμε να αφιερώσουμε μέρη της σχολής σε σημαντικά γεγονότα που σημάδεψαν τον 20ο αιώνα και σε ανθρώπους που έμειναν χαραγμένοι στην ιστορία και στις μνήμες όλων μας.
Ως παιδιά που ζήσαμε την αλλαγή του παιχνιδιού από τις αυλές και τα βιβλία στις ηλεκτρονικές κονσόλες και την εποχή του Ίντερνετ, έχουμε διακοσμήσει τη σχολή με το προσωπικό μας στυλ προσπαθώντας να ζωντανέψουμε αξέχαστες στιγμές και να γνωρίσουμε στη νέα γενιά τον κόσμο που ζήσαμε εμείς.
Ως αφορμή την απορία μιας μαθήτριάς μου “Κυρία, τι είναι δισκέτα:” η σχολή μας πήρε αυτή τη μορφή για να μάθουμε να σεβόμαστε το παλιό αλλά και να υποδεχόμαστε χωρίς παρωπίδες το καινούριο.
Στο ισόγειο χώρο κυριαρχεί η αίθουσα Mr. Chaplin η οποία είναι αφιερωμένη στον Charlie Chaplin. Προσωπικότητα που εκπροσωπεί την Τέχνη που πρεσβεύουμε, αφού πάντα στις ταινίες του συμπεριλάμβανε στοιχεία χορού και τσίρκου και ξεχώρισε για τη φιλοσοφία του.
Στον 1ο όροφο κυριαρχεί η αίθουσα Mr Bean αφιερωμένη στον κύριο Bean και το αρκουδάκι του, ο οποίος μέσα από την παιδική του αφέλεια και απλότητα, μας χαρίζει ξένοιαστες στιγμές γέλιου. Γιατί το γέλιο είναι κινητήρια δύναμη και πάντα έχει να μας διδάξει.
Επίσης υπάρχει αίθουσα ακροβατικής γυμναστικής και Callisthenics.
Στο χώρο υπάρχει θεωρητικό διδασκαλείο, γραφείο Καλλιτεχνικής Διεύθυνσης, χώρος αναμονής, WC, ντουζ, αποδυτήρια γυναικών και αντρών, βεστιάριο κουστουμιών.
Στα πλαίσια Γενικής Γυμναστικής, όταν κρίνεται απαραίτητο, η σχολή χρησιμοποιεί και το χώρο του Nodo Junior.

Τοποθεσία

error: Content is protected !!