Προσωπικό

Προσωπικό

Στέφου Στέλλα

Στέφου Στέλλα

Teach:Χορός ,Circus ,Σεμιναριακά Μαθήματα

To 2008 εργάστηκε ως Χορεύτρια στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης στην Όπερα Ιουλιος Καισαρας, ενώ το 2011 ανέλαβε τη Χορογράφηση και χορευτική κάλυψη της εκδήλωσης των...

Μιχάλης Δουλκερίδης

Μιχάλης Δουλκερίδης

Teach:Acrobatics ,Circus ,Fitness ,Calisthenics

Πρωταθλητής της Ενόργανης Γυμναστικής σε ατομικό και ομαδικό επίπεδο την περίοδο 1992-2018. Μέλος της Εθνικής Ελλάδος από το 2002. Πανευρωπαϊκός Πρωταθλητής – 1η θέση...

Σταυρούλα Κυφωνίδου

Σταυρούλα Κυφωνίδου

Teach:Social Dance

Χορογράφος, performer και δασκάλα Salsa, Bachata και Kizomba. Κάτοχος των διπλωμάτων καθηγητού latin και ευρωπαίκων χορών (American style) καθώς και του ISTD Intermidiate Modern Theatre Qualification.

  • Μιχάλης και Στέλλα
    Μιχάλης και Στέλλα
  • Μιχάλης και Στέλλα

    Το ζευγάρι ανέδειξε και πρωτοστάτησε στον ακροβατικό χορό στην Ελλάδα. Έχει συμμετάσχει και εκπροσωπήσει τη χώρα σε μεγάλες διοργανώσεις εντός και εκτός συνόρων.

    Έχει παραδώσει σεμινάρια και παραστάσεις στο Χονκ Κονγκ το 2012 (Εκπροσώπηση της Ελλάδας στο Χονγκ Κονγκ σε παραστάσεις με τους Ολυμπιονίκες Δημοσθένη Ταμπάκο και Εύα Χριστοδούλου,εν όψη της Ολυμπιάδας του 2012 – gala για την Ολυμπιάδα του 2012), Τα έτη 2012-2014 εκπροσωπεί την Ελλάδα για 3 συνεχόμενα χρόνια στο Balkan Salsa Congress στη Βουλγαρία στο Αcro Duo Adagio και σε εναέρια ακροβατικά. Έχει συμμετάσχει σε πολυάριθμες διοργανώσεις σε Βουλγαρια, Τουρκία, Ρουμανία, Ιταλία και Σκόπια (Διεθνή Φεστιβάλ Χορού). Ως guest χορευτές / ακροβάτες/ aerialist έχουν κληθέι να χορέψουν στο Fimba cup , τη ΔΕΘ, τον οργανισμό Μεγάρου Μουσικής Θεσσαλονίκης, και σε διαφορά άλλα φεστιβάλ χορού και διοργανώσεις στην υπόλοιπη Ελλάδα, Ευρώπη και Ασία. Το 2013 προυσιάστηκαν με τον Χρήστο Τριανταφύλλου στο Παγκόσμιο Συνέδριο TDX  Θεσσαλονίκης .Επίσης από το 2016 και έπειτα είναι από τους αποκλειστικούς συνεργάτες του Νίκου Βέρτη με ως ακροβάτες/performer για την χοροακροβατική επιμέλεια της έναρξης του μουσικού προγράμματός του. Από το 2014 έως και σήμερα συνεργάζονται με το μουσικό συγκρότημα Fortissimo (ηλεκτρικά βιολιά σε εκδηλώσεις καθώς και ανέλαβαν τη χορογραφική επιμέλεια του videoclip τους). Επίσης έχουν αναλάβει διαφημιστικά spot όπως το promo video του τουριστικού οδηγού Red & Blue Guide.

error: Content is protected !!